top of page

 Plan uw Fysio afspraak online

 24 uur per dag elke dag vd week

TARIEVEN

FITNESS

De tarieven voor onze fitness vindt u hier.

FYSIOTHERAPIE VERGOEDINGEN

OTC heeft contracten afgesloten met alle ziektekostenverzekeraars.

De mate waarin u in aanmerking komt voor vergoeding van de kosten voor fysio- of manuele therapie is afhankelijk van het pakket dat u hebt afgesloten. Daarnaast is de vergoeding soms afhankelijk van het probleem waarmee u zich aanmeldt.

 

Hoewel u tegenwoordig geen verwijzing meer nodig hebt voor een aanmelding, hanteren ziektekostenverzekeraars nog steeds de regel dat voor vergoeding van de therapie bij "chronische problematiek" of na een operatie een verwijzing van een specialist aanwezig moet zijn. In uw polisvoorwaarden kunt u nazien welke beperkingen voor u persoonlijk gelden.

Tijdens een intake wordt het kostenaspect uiteraard meegenomen in de overwegingen.

Wat is een chronische indicatie? 

Een chronische indicatie voor fysiotherapie valt onder de "Lijst chronische codes" en wordt pas na de eerste 20 zittingen vergoed uit de basisverzekering. De lijst chronische codes is door de overheid samengesteld en wij dienen ons hieraan te houden. Verwarrend hierbij is dat chronische langdurige klachten niet automatisch onder een chronische indicatie vallen. U vindt de lijst op de website van fysiovergoeding.nl

 

Tarieven therapie

Wij hebben de verplichting rechtstreeks bij de zorgverzekeraar te declareren (slechts enkele verzekeraars vormen hierop een uitzondering). Onderstaande prijzen gelden als u niet of niet geheel verzekerd bent.

Dienst
Tarief
Intake fysiotherapie
€ 66,50
Behandeling fysiotherapie
€ 46,50
Behandeling manuele therapie
€ 59,00
Toeslag aan huis behandeling
€ 29,50
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek
€ 89,50
Telefonisch consult (per 10 minuten)
€ 22,50
E-consult (per 10 minuten)
€ 22,50
Niet nagekomen afspraak fysiotherapie
€ 37,50
Niet nagekomen afspraak manuele therapie
€ 47,50
bottom of page