top of page

OVER ONS

Kwaliteit
Professioneel, betrokken en ambitieus – zo mag u OTC en de mensen die er werken gerust noemen. We doen er alles aan om tot de besten in ons vak te horen. Onze medewerkers zijn nooit uitgeleerd en blijven zich permanent ontwikkelen. Zowel in de breedte als in de diepte. Om u zo goed mogelijk te begeleiden, besteden we bovendien veel aandacht aan de kwaliteit van onze ruimtes en apparatuur.

 

U staat centraal
Bij OTC staat u centraal. We durven dóór te vragen om zo een vraagstelling of een probleem en de oorzaken daarvan goed in kaart te brengen. En we staan voor een gedegen oplossing. Daarvoor hebben we veel kennis in huis. En we kunnen snel schakelen tussen onze fysiotherapie, fitness en wellness. Daarnaast werken we intensief samen met externe specialisten zoals orthopeden, diëtisten, vaatspecialisten, huisartsen, sportclubs en buurtsportcoaches. 

We doen het samen
We vinden het belangrijk dat u een goed contact heeft met uw therapeut of uw sportcoach. Zonder openheid en vertrouwen kunnen we nu eenmaal geen goede resultaten boeken. Tegelijk vertrouwen wij ook op uw inzet en motivatie. U houdt altijd zelf de regie en zonder uw actieve medewerking is een succesvol resultaat niet mogelijk. Daarover maken we dan ook vooraf graag duidelijke afspraken met u.

samen op weg naar een duurzaam resultaat

potlood en schaafsel

SCHERP BLIJVEN

Werkruimte

GOED PLANNEN

Vergrootglas

OOG VOOR DETAIL

bottom of page