top of page
OTC rug massage

Ontspannings
massage

Sportmassage

Hot stone behandeling

Sportmassage op been

Sportmassage

Gezichtsmassage

Gezichtsmassage

binnenkort verkrijgbaar
Schoudermassage

Ontspanning

Spa behandeling stenen

Hot stone Aroma

binnenkort verkrijgbaar

MASSAGE

Soepele spieren

Verbeter de doorbloeding van uw spieren en voer opgebouwde afvalstoffen af. De spieren ontspannen en u kunt weer vrij bewegen. Of de spierspanning nu ontstaan is door te veel te bewegen of te weinig te bewegen. Massage helpt de spierfunctie te herstellen.

Vitaler voelen

Massage doet meer. Eeuwenlang al wordt massage gebruikt. Voor therapeutische doeleinden maar ook preventief. Massage zorgt voor een totale ontspanning. Het brengt u weer in contact met uw lijf. Het leert u voelen waar spanning wordt opgebouwd. Het zorgt voor geestelijke balans. En houdt u vitaal.

Sport

Sport daagt uit. Het zorgt voor onderhoud en opbouw van onze spieren. De balans tussen de opstapeling van afvalstoffen in de spieren en de afvoer hiervan wordt op de proef gesteld. Vaak is het moeilijk deze balans te weten. Spierpijn en spierkramp is het gevolg. Evenals de opbouw van pijnpunten (Triggerpoints). Sportmassage gaat dieper de spier in om deze spanning te normaliseren. Voor een volgende optimale sportprestatie.

Hot stone aroma

Hot stone behandeling helpt te ontspannen. De diepe warmte zorgt voor verbetering van de doorbloeding en geeft een aangename rust. Reflexmatig werkt de behandeling zelfs nog geruime tijd door na de behandeling.

Gedurende een hot stone massage plaatsen we gladde verwarmde stenen op het lichaam. Tijdens de behandeling gebruiken we heerlijk weldadige geuren die uitsluitend 100% natuurlijk en biologisch zijn. Een hot stone behandeling wordt vaak gecombineerd met een ontspannen massage.

Tarieven:

Ontspannings- en sportmassage 25 minuten: € 32,50

Ontspannings- en sportmassage 50 minuten: € 65

Anker ontspanning
Anker sportmassage
bottom of page