top of page
20191114_093812.jpg

WERKEN AAN FYSIEKE CAPACITEIT

 

Uw werknemer weer gezond!

Functioneert uw werknemer ondanks de zorg van huisarts, fysiotherapeut of psycholoog nog steeds niet optimaal? Wacht dan niet te lang. Met de Arbodienstverlening van OTC vermijdt u verminderde productie en onnodig hoge kosten. En uw medewerker gaat weer met plezier aan de slag!

Opbouw van de fysieke capaciteit is erop gericht om uw werknemer te begeleiden naar volledige werkhervatting. Met zorgvuldig opgebouwde trainingsprogramma's zorgen we ervoor dat uw medewerker weer in conditie komt. We bouwen de belastbaarheid van de spieren en gewrichten stapsgewijs op en trainen de algehele conditie van hart en bloedvaten. Uw werknemer voelt zich vitaler, gezonder en krijgt weer grip op zijn of haar leven. Thuis en op het werk.

Onze aanpak is:

  • Resultaatgericht

  • Snel

  • Kosteneffectief

  • Duurzaam

Bekijk hier onze factsheet met prijzen.

Na deze herwonnen belastbaarheid is het belangrijk om de fysieke fitheid te onderhouden. Onze fitness biedt alle trainingsmogelijkheden die daarvoor nodig zijn. Daarbij zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness Nederland. Werkgevers kunnen zich hierbij aanmelden om werknemers te laten sporten met een gereduceerd tarief. Zo houdt u de verzuimcijfers laag!

Kijkt u hier op onze fitness pagina welke mogelijkheden er zijn.

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

bottom of page