top of page
Kantoor ruimte

MULTIDISCIPLINAIR WERKEN

 

Uw werknemer weer gezond aan het werk!

Functioneert uw werknemer ondanks de zorg van huisarts, fysiotherapeut of psycholoog nog steeds niet optimaal? Wacht dan niet te lang. Met de Arbodienstverlening van OTC vermijdt u verminderde productie en onnodig hoge kosten. En uw medewerker gaat weer met plezier aan de slag!

OTC Arbodienstverlening en Re-integratie is erop gericht om uw werknemer te begeleiden naar volledige werkhervatting. Vanuit een brede visie, op een verantwoorde wijze en met duurzame resultaten.

Via een intensief traject en met de inzet van een multidisciplinair team helpen we mensen om weer greep te krijgen op hun leven. Thuis en op het werk.

Bij OTC werken fysiotherapeuten samen met bijvoorbeeld psychologen, diëtisten, manueel therapeuten, arbeidsfysiotherapeuten en sportinstructeurs. Als dat nodig is kan ook uw eigen behandelaar aan het team worden toegevoegd.

Onze aanpak is:

  • Resultaatgericht

  • Snel

  • Kosteneffectief

  • Duurzaam

Bekijk hier onze modules en prijzen.

Na deze herwonnen belastbaarheid is het belangrijk om de fysieke fitheid te onderhouden. Onze fitness biedt alle trainingsmogelijkheden die daarvoor nodig zijn. Daarbij zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness Nederland. Werkgevers kunnen zich hierbij aanmelden om werknemers te laten sporten met een gereduceerd tarief. Zo houdt u de verzuimcijfers laag!

Kijkt u hier op onze fitness pagina welke mogelijkheden er zijn.

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

bottom of page