OVER ONS

Kwaliteit
Professioneel, betrokken en ambitieus – zo mag u OTC en de mensen die er werken gerust noemen. We doen er alles aan om tot de besten in ons vak te horen. Onze medewerkers zijn nooit uitgeleerd en blijven zich permanent ontwikkelen. Zowel in de breedte als in de diepte. Om u zo goed mogelijk te begeleiden, besteden we bovendien veel aandacht aan de kwaliteit van onze ruimtes en apparatuur.

U staat centraal
Bij OTC staat u centraal, niet uw knie of uw rug. We durven dóór te vragen om zo een probleem en de oorzaken daarvan goed in kaart te brengen. En we staan voor een gedegen oplossing. Daarvoor hebben we veel kennis in huis. Ook een diëtist en een psycholoog maken deel uit van ons team. Daarnaast werken we intensief samen met externe specialisten als een orthopeed, sportarts, verloskundige en zelfs een gespecialiseerde schoenmaker.

We doen het samen
Bij fysiotherapie is het heel belangrijk dat u een goed contact met uw therapeut heeft. Zonder openheid en vertrouwen kunnen we nu eenmaal geen goede resultaten boeken. Tegelijk vertrouwt de therapeut ook op uw inzet en motivatie. U houdt altijd zelf de regie en zonder uw actieve medewerking is een succesvolle behandeling niet mogelijk. Daarover maken we dan ook vooraf graag duidelijke afspraken met u.

Download de brochure